Kapsalon Haar-zaak.

Beautycentrum Veenendaal

Kapsalon Haar-zaak:


Mijn naam is Patricia van den Broek en ik zit alweer ruim 22 jaar

in het kappersvak. Midden negentiger jaren besloot ik de kappersschool

in Arnhem te volgen en de expertise en feeling voor het vak bleek ik

in de vingers te hebben.

Ik heb als haar styliste ruime ervaring opgedaan bij verschillende kapsalons in Veenendaal. Ik behandel klanten met de meest uiteenlopende kapsels en wensen. Uiteraard houdt ik de ontwikkeling op haarmode gebied bij door vele cursussen en workshops te volgen en weet dus altijd wat de laatste haar trends zijn.


Inmiddels mag ik me een gespecialiseerd vakvrouw op haar gebied noemen en beheers ik alles op kappers gebied . Ook ben ik in staat om een gedegen advies te geven waar het gaat om kleuren en het gebruik van producten.


Wil u vrijblijvend advies bel ons gerust op: 06-15863850


Naast Kapsalon Haar-zaak bevinden zich meerdere disciplines op het gebied van beauty en wellness in Beautycentrum Veenendaal.

Marieke te Brake

Pedicure en voetreflexologie praktijk Verlichte voeten

Keep your eyes on the stars, and your feet on the ground

In 2000 besloot ik mij om te scholen tot pedicure omdat ik één op één met mensen wilde werken. Als pedicure kon ik veel interesses bundelen. De combinatie van aandacht en gesprekken maken dit vak bijzonder en afwisselend. 

Het verrijkt mijn leven enorm dat ik door mijn werk zoveel boeiende en onvergetelijke mensen mag ontmoeten en volgen. Daarnaast geeft het “verlichten” van voetproblemen mij veel voldoening.

Regelmatig volg ik bijscholingen en congressen om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Ik ben aangesloten bij Provoet en Procert, en heb een samenwerkingsverband met Podotherapiepraktijk Rondom. Door ervaringen in mijn eigen leven en door de reacties van cliënten raakte ik steeds meer overtuigd van de heilzame werking van voetmassage. Inmiddels volg ik het derde en laatste jaar van de 3-jarige HBO-opleiding VoetreflexPlus bij Total Health. Een unieke opleiding in Nederland waarbij westerse reflexzones gecombineerd worden met de traditionele chinese massagetechnieken. De combinatie van beide systemen biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versneld de effecten van een behandeling.

Mijn specialisaties zijn specifieke vrouwenklachten (hormonale disbalans etc.), veel voorkomende westerse klachten (burn out, vermoeidheid, hoofdpijn) en familieopstellingen (massages die pijn,veroorzaakt door familieproblemen kunnen ”verlichten”).

Uw voeten zijn bij mij in goede handen!


Wil u vrijblijvend advies bel ons gerust op: 06-27590005

Hsüch Yeing


Masseur

GoZen WellnessMassage


Hallo, mijn naam is Hsüch Yeing Chu (spreek uit als Seejing) en heb sinds 2017 mijn eigen massagepraktijk.

Ik heb diverse cursussen gevolgd en afgerond voor verschillende masagetechnieken, waaronder wellness/ontspanningsmassage en stoelmassage.

Wat doet massage met je?

Het doel van masseren, is dat het je bewust maakt van je lichaam en emoties, waardoor je beter in contact kan komen met je gevoel en kracht.


* Ontspannings massage

* Stoel massage

* Bamboe Massage


Wil je dit ook ervaren?


Maak een afspraak!

06-14134199

Christine van Lavieren

Schoonheidsspecialiste


La vie pure


Voor een gezonde, natuurlijke en stralende huid kun je terecht bij beautysalon La Vie Pure.

Heb jij problemen met de huid zoals een droge huid, vette onzuivere huid, een rijpe huid of een zeer gevoelige huid kom dan langs voor een gelaatsverzorging.

Tijdens de anamnese kijken we naar de eventuele problemen van je huid en wat je met je huid wilt bereiken. De gelaatsbehandeling zal afgestemd worden op je wensen en doelen. Tijdens de gelaatsbehandeling maakt ik gebruik van het Spaanse merk LeviSsime die voor alle huidtype passende producten heeft.

LeviSsime maakt gebruik van organisch en plantaardige werkstoffen en zijn vrij van Parafines, parabenen sulfaten.

Naast gelaatsbehandelingen kun je ook terecht bij mij voor:

* Lichaamspakkingen

* Harsen van het gelaat, oksels, benen en bikinilijn

* Aromatouch met de essentiële oliën van Doterra

* Workshop met essentiële oliën van Doterra

La Vie Pure betekent “Puur leven” dit staat de beautysalon voor persoonlijke aandacht & advies, ultiem moment van ontspanning, en het gebruik van natuurlijke producten.


Wil u vrijblijvend advies bel ons gerust op: 06-29062008