Kapsalon Haar-zaak.

Beautycentrum Veenendaal

Essential looks

#GLOBALTRIBE


De Modern Tribes van vandaag condenseren verscheidene globale invloeden in één YOUnivers - dat volledig het individu viert. Eerst gespot op de catwalk, ziet de mode mensen van allerlei afkomsten oosterse invloeden met een folklore twist zich eigen maken.


De kleurcombinatie van Soft Biscuit en Mocha van Emre Ayaksiz geeft een zeer draagbare kijk op Everyday Boho Chic. De pastelmauve twist en grungy koelblonde tonen van Lesley Jennison tonen dan weer de vele tinten van de herfst.


Deze look speelt met natuurlijke texturen. Verwacht je aan schouderlang haar met een zachte frou en losse in plaats van vaste krullen.


Ontdek de Global tribe catwalk en salon looks…


Ik wil dit ook !

#NEWFORMAL


Lesley Jennison voegt glossy toondiepten in een puzzelpatroon toe voor een lo-fi kleurvibe die verschillende emoties creërt wanneer het haar in beweging is. Jenny Strebe voegt een modern zacht pastelroze toe op blonde tonen voor een stijlvolle, maar intrigerende look.


Geknipt en gestyled door Tyler Johnston, is deze salonlook pure precisie wanneer hij de iconische Pageboy Bob heruitvindt. De salonlook verandert deze krachtige trend in een toegankelijke versie, wanneer Tyler een langere variatie op de klassieke bob creërt. Met een gelaagde finish, is deze traditionele stijl helemaal volwassen geworden!


Ontdek de new formal Catwalk en Salonlooks...


Ik wil dit ook !

#LUCIDNOCTURNES


Deel 3 van de IGORA #RoyalTakeOver stelt de #lucidnocturnes voor - een moderne invulling van sensuele midnightkleuren…


Rossa Jurenas' #lucidnocturnes Catwalklook stelt een sterke grafische vorm en onregelmatig geknipte outline voor. Rossa's kleuren van parelmoer paars en blauw zetten de spotlight op de frou voor een punktwist.


Linh Phan - een trendsetter uit California - is verantwoordelijk voor de salonlook; Denk aan mysterieuze sophisticatie wanneer Linh voor een langere styling gaat met natuurlijke texturen, gepaard met een superkorte frou. Bordeaux en donkere ivy tonen omkaderen het gezicht om een impact met gothic nuances te creëren.


Ontdek de Lucidnocturnes Catwalk en Salonlooks...


Ik wil dit ook !